(placeholder)

Openingstijden & Contact

Volg ons op:

© 2018  www.tuinboulevardbollenstreek.nl

Home

Over Tuinboulevard Bollenstreek

Gevestigde bedrijven

(placeholder)
(placeholder)

25.000m2 tuinplezier

6 dagen open

Centraal gelegen : Uitstekend bereik via de A4 en N207

Gratis parkeren

(placeholder)

Producten

(placeholder)

Acties

Contact

(placeholder)
(placeholder)

Welk soort zwembad u ook kiest, Compass Pools vindt het belangrijk dat u er elk moment van kunt genieten! Vervelende en tijdrovende handelingen voor het onderhoud van uw ingebouwde zwembad zijn verleden tijd; Compass Pools biedt het exclusieve VANTAGE-systeem, geschikt voor alle zwembadmodellen!


OVER COMPASS POOLS


Compass Pools; de meest luxe en hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden. Levenslang genieten van uw eigen zwembad in uw tuin!

De specialiteit van Compass Pools is het produceren van hoogwaardige, luxe monoblock zwembaden, die geschikt zijn als binnen- en buitenzwembad. Een monoblock zwembad houdt in dat een zwembad middels een snelle en vlotte installatie in uw tuin wordt ingebouwd. Bij monoblock-zwembaden wordt de zogenoemde ‘kuip’ in de fabriek al uit één stuk gevormd, iets wat de installatie en plaatsing niet alleen stukken gemakkelijker maakt maar ook het proces doet versnellen. Want zodra u uw keuze heeft gemaakt, willen wij natuurlijk zo snel mogelijk uw zwembaddroom realiseren!


Met wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden en ruim 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is Compass Pools wereldwijd marktleider in het aanleggen van zwembaden.


Compass Pools is specialist in luxe zwembaden van een hoge kwaliteit. Overtuigd van eigen kwaliteit en hoogwaardige afwerkingen, staat Compass Pools garant voor een luxe zwembad in tuin of binnen locatie. Daarom biedt Compass Pools altijd een unieke garantie van 20 jaar op kleur en levenslang op waterdichtheid. Zo bent u verzekerd van jarenlang zorgeloos zwemplezier. Het Compass Pools-team heeft een grote passie voor zwembaden en zorgt met veel enthousi- asme telkens weer voor het inbouwen van een zwembad in een tuin!ZWEMBADMODELLEN


Compass Pools biedt een ruim assortiment luxe zwembadmodellen geschikt voor binnen- en buitenplaatsing, verdeeld over verschillende series. Compass Pools West Nederland biedt monoblock zwembaden in allerlei maten, zodat ze geschikt zijn voor inbouw in zowel elke tuin, als een binnenlocatie. De lengte van een Compass Pools-zwembad varieert van 4,5 tot 13,3 meter, de breedte van 2,9 meter tot 4,5 meter. Alle zwembaden van Compass Pools bestaan uit diverse gegoten lagen, waaronder keramisch composiet met carbon; een materiaal dat zelfs in de luchtvaartsector wordt gebruikt. Het is uitzonderlijk stevig materiaal en kan temperaturen van 40°C verdragen. Een zwembad van Compass Pools is voorzien van de nieuwste technieken zoals een uniek visueel effect en een zelfreinigende installatie.


Altijd al gedroomd van een eigen, luxe zwembad in uw tuin óf een binnenzwembad? Compass Pools biedt diverse mogelijkheden, u heeft keuze uit 23 modellen en elk zwembad is in speciale zwembadkleuren verkrijgbaar, waardoor een zwembad een extra luxe uitstraling krijgt!


Meer informatie?


Kijkt u op de website www.compasspoolswest.nl of belt u voor een afspraak in onze showroom op telefoonnummer 0252 - 74 40 51.