(placeholder)

Openingstijden & Contact

Volg ons op:

(placeholder)

Producten

Home

Over Tuinboulevard Bollenstreek

Gevestigde bedrijven

(placeholder)
(placeholder)

25.000m2 tuinplezier

6 dagen open

Centraal gelegen : Uitstekend bereik via de A4 en N207

Gratis parkeren

(placeholder)

Acties

Contact

(placeholder)
(placeholder)

Koi-factor is gespecialiseerd in koi-vijvers, prachtige natuurvijvers en zwemvijvers. Koi-factor begeleid uw project van A tot Z wanneer het om aanleg en/of onderhoud van uw vijver gaat. Maar daar blijft het niet bij, ook de tuin rondom de door Koi-factor aangelegde vijver leggen zij voor u aan.

Heeft u problemen met uw vijver en/of vissen? Ook dan kunt u bij Koi-factor terecht. Indien gewenst komen zij bij u langs voor een vijvercheck en/of het behandelen van uw zieken vissen.

Koi-factor is een vijverspeciaalzaak, gevestigd op Tuinboulevard Bollenstreek. Niet alleen een winkel maar ook een informatiecentrum voor iedere (potentiële) vijverliefhebber en/of hovenier. Koi-factor heeft alles in huis voor een totale vijverbeleving. Of het nu gaat om Japanse Koi, een pomp, een filter, voer, medicijnen of (druk)pvc, Koi-factor heeft het!


Kortom, voor elke (natuur-, zwem- of vis-) vijver, groot of klein, moet u bij Koi-factor zijn!


Contact


Als u geïnteresseerd bent, neem dan gerust contact op. Koi-factor maakt graag een afspraak met u om geheel vrijblijvend een passende offerte voor u te maken. Voor meer informatie kijkt u op www.koi-factor.nl.