(placeholder)

Openingstijden & Contact

Volg ons op:

Home

Over Tuinboulevard Bollenstreek

Gevestigde bedrijven

Acties

(placeholder)

Contact

(placeholder)
(placeholder)

25.000m2 tuinplezier

6 dagen open

Centraal gelegen : Uitstekend bereik via de A4 en N207

Gratis parkeren

(placeholder)

Wat ooit is begonnen met paard en wagen door Bert Meeuwenoord in 1890 is nu uitgegroeid tot Tuinboulevard Bollenstreek. De Opa van Nico Meeuwenoord, Bert Meeuwenoord, begon in 1890 (met geleend geld van zijn vader) een klein bedrijf.


Met paard en wagen deed hij hand en span diensten voor boeren en tuinders. In 1918 kocht Bert Meeuwenoord zijn eerste auto een Chevrolet, dat was een hele vooruitgang want de snelheid nam toe en zo kon hij grotere afstanden afleggen. In 1938 was het al een echt transport bedrijf, met inmiddels 8 autos’s.


De tweede generatie, Nico Meeuwenoord, bouwde het bedrijf verder uit. En zo hadden ze ambulances, rouw en trouw auto’s, vrachtwagens , taxi’s, vuilstort en het laatste wat Nico Meeuwenoord opzetten, was de stenenhandel: Nico Meeuwenoord Steengoed bv.


Toen Jonkerbeton ging verhuizen naar Amsterdam, had Nico de stenen die nog in Lisse stonden opgekocht. Hij had een plek nodig om ze op te slaan, de plek waar nu de Tuinboulevard Bollenstreek is gevestigd! Hoveniers en stratenmakers kwamen stenen kopen, waardoor het bedrijf uitgroeide tot een stenengroothandel.

Na de gezellige tijd in de keet, werd er in 2005 een pand gebouwd. Samen met zijn vrouw en kinderen, Marjolein en Chris, groeide het bedrijf uit tot wat het nu is. Met de 4e generatie onder Nico zijn hoede. Een echt familie bedrijf!


Of je nu voor een tuin komt  of een gezellig, goed gesprek, de koffie staat altijd klaar!

De Familie Meeuwenoord al 2 eeuwen een begrip in de bollenstreek

Samen staan wij voor kwaliteit, klantvriendelijkheid, snelle en efficiënte levering.

Nu 20 jaar later is de tuinboulevard een feit


Chris Meeuwenoord zag mogelijkheden toen de buurman ging verhuizen en zo kregen zij de kans om uit te breiden. Zo werd Tuinboulevard Bollenstreek een feit. 18 maart 2018 werd Tuinboulevard Bollenstreek geopend door Karin Bloemen en Nico Meeuwenoord.


De Tuinboulevard geeft onderdak aan maar liefst twaalf tuinspecialisten.


Specialist Happypool heeft alles in huis op het gebied van zwembaden en welness. Koi-factor is de koi- en vijverspecialist. Voor exclusieve tuinmeubelen, bbq's en spa baden moet u beslist even bij Aqua-Garden Totaalprojecten langskomen, daarnaast leggen zij ook uw zwembad aan. Tuin- en watertechniek is de expert op het gebied van beregening voor de tuin en maairobots voor uw gazon, terwijl u bij de Kunstgrasgigant het grootste en duurzaamste assortiment kunstgras aantreft.


De mooiste kwaliteits veranda's en tuinkamers vind u bij “Mijnveranda.nu” zij zijn dan ook niet voor niets Verasol inspiration point. Bij CM Binnenvloeren verkopen ze onder andere prachtige natuurstenen vloeren, houten vloeren, pvc vloeren, keramische vloeren en laminaat.  


Voor houten vlonders, schuttingen en blokhutten is Nobelhout de specialist, terwijl NP Natuursteen fraai maatwerk levert als het gaat om vensterbanken, keukenbladen van natuursteen. Voor het ontwerp van buitenruimtes ben je tenslotte bij Ruud Aanhane aan het juiste adres.


Je kunt het zo gek niet bedenken, maar vrijwel alle diciplines in de tuinbranche zijn samengebracht onder één dak bij tuinboulevard Bollenstreek.

(placeholder)