(placeholder)

Openingstijden & Contact

Volg ons op:

(placeholder)

Producten

Home

Over Tuinboulevard Bollenstreek

Gevestigde bedrijven

(placeholder)
(placeholder)

25.000m2 tuinplezier

6 dagen open

Centraal gelegen : Uitstekend bereik via de A4 en N207

Gratis parkeren

(placeholder)

Acties

Contact

(placeholder)
(placeholder)

Mijnveranda.nu biedt een breed assortiment aan aluminium veranda's, waarin zij drie soorten veranda's hanteren met elke hun eigen kenmerk:

✔︎ Greenline veranda: Deze veranda kenmerkt zich door de milieubewuste, efficiente productie en eenvoudige montage. De Greenline veranda is verkrijgbaar vanaf € 798,- en uit te breiden met verschillende opties.

✔︎ Profiline veranda: Deze veranda kenmerkt zich door de vele keuzemogelijkheden in de opbouw van de veranda. De Profiline veranda is verkrijgbaar vanaf € 1.322,- en is geheel aan te kleden naar uw wensen.

✔︎ Highline veranda: Deze veranda kenmerkt zich door de extra stevige constructie met gebruik van speciale XS-profielen, hoogwaardige materialen en vele keuzemogelijkheden. De Highline veranda is verkrijgbaar vanaf € 2.738,- en wordt volledig op maat voor u gemaakt.


In de showroom staan diverse modellen opgesteld en is dan ook een erkend Verasol Inspiration Point. Verasol® is al bijna 20 jaar de BESTE keus op het gebied van hoogwaardige aluminium veranda- en tuinkamersystemen