(placeholder)

Openingstijden & Contact

Volg ons op:

© 2018  www.tuinboulevardbollenstreek.nl

Home

Over Tuinboulevard Bollenstreek

Gevestigde bedrijven

(placeholder)
(placeholder)

25.000m2 tuinplezier

6 dagen open

Centraal gelegen : Uitstekend bereik via de A4 en N207

Gratis parkeren

(placeholder)

Producten

(placeholder)

Acties

Contact

(placeholder)
(placeholder)

U denkt erover na om een eigen eigen privé zwembad aan te laten leggen?


Dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres. De naam zegt het immers al “water en tuin”.  Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad, maar ook uw tuin rondom uw zwembad leggen wij aan!


Ontwerp


Een mooie tuin begint met een goed ontwerp, waarin de wensen en behoefte van de klant centraal staan. Maar ook voor de aanleg van uw zwembad geldt dat uw wensen en behoefte bij ons voorop staan!


Onze kracht?


Wij realiseren van begin tot het eind de bouw van uw zwembad, maar ook uw tuin rondom uw zwembad leggen wij aan. Nagenoeg alle werkzaamheden voeren wij zelf uit, u heeft dus te maken met één bedrijf. Dit scheelt vaak tijd en is kostenbesparend!


Onderhoud van zwembad en/of tuin


U heeft al een zwembad en/of prachtige tuin, maar wenst hiervoor onderhoud? Ook dan bent u bij Aqua-Garden Totaalprojecten aan het juiste adres. Onderhoud vraagt om deskundigheid, niet iedereen is tenslotte deskundig op het gebied van zwembad- en/of tuinonderhoud.


Aqua-Garden Totaalprojecten is dit op beide gebieden, in ons team hebben wij dan ook erkende hoveniers, elektricien en onderhoudsmonteurs welke dit voor u kunnen uitvoeren. Wie bieden diverse service abonnementen.


Noordwijkerhout


Aqua-Garden Totaalprojecten is gevestigd in Noordwijkerhout (Zuid-Holland), maar werkzaam in heel Nederland en daarbuiten! Ook voor zwembadaanleg in Amsterdam, Haarlemmermeer, 't Gooi, Bussum, Laren en Blaricum bent u bij ons aan het juiste adres.


Erkend deelnemer Zwembadplein


Aqua-Garden Totaalprojecten is erkend deelnemer van het Zwembadplein te Geldrop.


Bij Zwembadplein slaan de beste zwembadbouwers uit Nederland en België de handen ineen voor een betere en meer betrouwbare informatiebron bij aanschaf of renovatie van uw zwembad. Zo is Aqua-Garden Totaalprojecten een van de ervaren en erkende specialisten op het gebied van zwembaden.


Kortom: Aqua-Garden Totaalprojecten is in staat om uw plan te vertalen naar een perfecte realisatie in uw eigen omgeving.


Contact


Hebben wij uw interesse gewekt? Maak dan geheel vrijblijvend een afspraak in onze showroom in Noordwijkerhout. Uiteraard is het ook mogelijk om op afspraak op locatie af te spreken. Dit kan ook 's avonds of in het weekend.


www.aqua-garden.nl